Open Padel – Kotka

Kotkansaaressa sijaitsevat uudet padel-kentät ovat WPT-hyväksyttyjä panoraamakilpakenttiä. Tehokkaan LED-valaistuksen vuoksi kentillä on mahdollista pelata myös auringon laskettua.

Kuvaus

Kenttien väleissä ja laidoilla on tarvittavat ulkopelialueet vaativaankin ammattitason pelaamiseen.

Padel-kenttä on aina 10x20m kokoinen ja muistuttaa ulkomuodoltaan paljon tenniskenttää. Open Padelin mustiin kenttärakenteisiin yhdistetty sininen Supercourt -tekonurmi on pelialustana raikkaan värinen ja pallo erottuu hyvin helpottaen pelaamista entisestään.

Open Padel Kotkan kentät sijaitsevat osoitteessa Merituulentie 45, Kotka. Mereen on kentiltä ja kahviosta matkaa alle kivenheiton verran, joten tunnelma avaralla alueellamme on taattu. Yhteydet kentillemme ovat mainiot, sillä kentät sijaitsevat isojen teiden läheisyydessä. Helsingistä matkaa on autolla tunti ja 15 minuuttia.

Kolmen padel-kentän lisäksi alueella on viihtyisä kahvila, josta voi seurata peliä meren ääreltä kaikilla kentillä. Virvokkeita ja purtavaa löytyy niin lapsille kuin aikuiseenkin makuun. Samassa yhteydessä on myös tarvikemyymälä ja WC:t. Tervetuloa tutustumaan!

 

Sijainti

 

Uutiset

Lisätiedot

Kotisivu

openpadel.fi/kotka

Osoite

Merituulentie 45, 48100 Kotka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Open Padel – Kotka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *